Minnesota vann mot Columbus

Minnesota vann mötet med Columbus borta med 3-1 (1-0, 0-0, 2-1) på söndagen i NHL.

Minnesota tog ledningen efter tolv minuters spel, genom Marco Rossi assisterad av Yakov Trenin och Marcus Foligno.

Andra perioden blev mållös. 8.30 in i tredje perioden nätade Minnesotas Mats Zuccarello på pass av Kirill Kaprizov och Jon Merrill och ökade ledningen för Minnesota.

Columbus reducerade till 1-2 med 1.25 kvar att spela genom Yegor Chinakhov. Mer än så blev det dock inte för Columbus.

Columbus har två vinster och tre förluster och 18–18 i målskillnad på de senaste fem matcherna, medan Minnesota har tre vinster och två förluster och 15–11 i målskillnad.

Columbus har fyra poäng och Minnesota har åtta poäng efter fem omgångar.

I nästa match, onsdag 23 oktober, har Columbus Toronto hemma i Nationwide Arena 01.30, medan Minnesota spelar borta mot Florida 00.30.