Tre poäng för Sundsvall borta mot Boden

Sundsvall tog till slut hem segern mot Boden i matchen borta i Hive Arena på lördagen. Matchen i J18 Regional norr herr slutade 2-3 (1-1, 0-1, 1-1).

Första perioden var jämn. Boden inledde bäst och tog ledningen genom Edvin Saari Lubeck efter 11.50, men Sundsvall kvitterade genom Elias Sjölander efter 16.21. Sundsvall gjorde också 1-2 efter 3.46 i andra perioden när Bruno Linder hittade rätt på pass av Philip Vesterlund. Efter 9.10 i tredje perioden gjorde Sundsvall 1-3 genom Oliver Ahlin.

Elias Engman reducerade dock för Boden med bara fyra minuter kvar att spela och skapade spänning.

Det här var Bodens andra uddamålsförlust den här säsongen. Det var även Sundsvalls andra uddamålsseger.

För Sundsvall gör resultatet att man nu ligger på sjunde plats i tabellen, medan Boden är på tolfte och sista plats.

Nästa gång lagen spelar i serien är söndag 20 oktober. Då möter Boden Östersund i Hive Arena 11.30. Sundsvall tar sig an Luleå borta 13.00.