Formstarka Mörrum vann mot Gislaved

Det går fortsatt bra för Mörrum i J20 Div 1 D syd herr. På lördagen mötte laget Gislaved i Jössarinken och tog med sig ännu en seger. Därmed har laget vunnit fem matcher i rad. Segerresultatet mot Gislaved blev 3-2 (1-0, 2-1, 0-1).

Mörrums tränare Marcus Paulsson kommenterade matchen:

– Otroligt stabilt backspel idag och bra målvaktsspel, kul att vinna matcher både för ledare å spelare:).

Mörrum tog ledningen efter 6.59, genom Edvin Gummesson framspelad av Simon Högardh. Mörrum gjorde två snabba mål i andra perioden och gick från 1-0 till 3-0, målen av Arturs Medvedevs och Elliot Stahmann. Målen punkterade matchen.

Gislaved reducerade dock till 3-1 genom Calle Rydqvist med 4.5 kvar att spela av perioden. Gislaved reducerade igen efter 10.08 i tredje perioden genom Linus Boman på pass av Teodor Qvarnström och Oscar Lindqvist. 3-2-målet blev matchens sista.

Det här var Mörrums tredje uddamålsseger den här säsongen.

Det här betyder att Mörrum är kvar på fjärde plats, och Gislaved stannar på tredje plats, i tabellen.

Nästa motstånd för Mörrum är Kallinge-Ronneby. Lagen möts tisdag 22 oktober 19.00 i Soft Center Arena.