Seattle vände till seger mot Philadelphia

Bortalaget Philadelphia ledde matchen mot Seattle efter första perioden. I andra perioden fick Seattle rejäl utdelning och vände matchen med fyra raka mål, och Philadelphia orkade aldrig resa sig. Till slut blev det 6-4 (1-2, 4-0, 1-2) i matchen i NHL.

Philadelphia tog ledningen efter 4.29, genom Scott Laughton på pass av Ryan Poehling och Garnet Hathaway.

Seattle kvitterade till 1-1 efter 18.15, när Brandon Montour fick träff assisterad av Chandler Stephenson och Ryker Evans.

Philadelphia tog ledningen på nytt efter 18.58, när Scott Laughton ännu en gång slog till framspelad av Garnet Hathaway och Ryan Poehling.

Seattle gjorde dock fyra raka mål i andra perioden och gick från underläge 1-2 till ledning med 5-2. Philadelphia reducerade dock till både 5-3 och 5-4 genom Cam York och Jamie Drysdale efter 12.32 av matchen.

Seattle kunde dock avgöra till 6-4 med 5.4 kvar av matchen genom Oliver Bjorkstrand.

Philadelphias Scott Laughton stod för tre poäng, varav två mål. Jared McCann gjorde ett mål och spelade dessutom fram till två mål för Seattle.

Det här betyder att Seattle nu ligger på andra plats i tabellen, och Philadelphia är på sjunde plats.

I nästa match, söndag 20 oktober, har Seattle Calgary hemma i Climate Pledge Arena 04.00, medan Philadelphia spelar hemma mot Vancouver 01.00.