Vancouver vann efter förlängning mot Florida

Matchen mellan Florida och Vancouver i NHL slutade lika efter full tid. Först i förlängningen kunde Vancouver avgöra till 3-2 (1-1, 1-1, 0-0, 1-0). J.T. Miller blev matchhjälte för Vancouver med sitt mål i förlängningen.

Första perioden var jämn. Vancouver inledde bäst och tog ledningen genom Teddy Blueger efter 11.37, men Florida kvitterade genom Jesper Boqvist bara 5 sekunder senare. Efter 6.36 i andra perioden gjorde Vancouver 1-2 genom Quinn Hughes.

Florida kvitterade till 2-2 genom Anton Lundell med 1.60 kvar att spela av perioden. Tredje perioden blev mållös och det tog matchen till förlängning. I förlängningen tog det 2.09 innan Vancouver avgjorde till 2-3. Matchvinnare för bortalaget blev J.T. Miller.

Florida har två vinster och tre förluster och 13–17 i målskillnad på de senaste fem matcherna.

För hemmalaget betyder resultatet första plats i tabellen. Vancouver är på sjunde plats.

Vancouver möter Philadelphia borta söndag 20 oktober 01.00.