Tre poäng för Washington hemma mot Dallas

Hemmalaget Washington tog en uddamålsseger i matchen mot Dallas i Capital One Arena. Laget vann matchen i NHL på fredagen med 3-2 (0-1, 3-1, 0-0).

Dallas tog ledningen efter tolv minuters spel, genom Colin Blackwell assisterad av Oskar Back. Efter 54 sekunder i andra perioden slog Tom Wilson till, på pass av Pierre-Luc Dubois och Connor McMichael och kvitterade för Washington.

Dylan Strome gjorde dessutom 2-1 efter 6.13 framspelad av John Carlson och Aliaksei Protas.

Dallas Jason Robertson gjorde 2-2 efter 13.10 framspelad av Roope Hintz och Wyatt Johnston.

Washingtons Taylor Raddysh gjorde 3-2 efter 17.15.

Tredje perioden blev mållös, och Washington höll i sin 3-2-ledning och vann.

Washington har nu fyra poäng efter tre spelade matcher, medan Dallas har åtta poäng efter fem matcher.

Nästa motstånd för Washington är New Jersey. Lagen möts söndag 20 oktober 01.00 i Prudential Center. Dallas tar sig an Edmonton hemma lördag 19 oktober 22.00.