Storseger för Strömsbro borta mot Hudiksvalls HC

Strömsbro hade en riktig målfest när man besegrade Hudiksvalls HC borta i Holmen Center i J18 Regional väst herr. Strömsbro vann med hela 9-0 (4-0, 3-0, 2-0).

– Kul med mycket mål, roligt med 9 olika målskyttar också, hade bud på mycket mer, kommenterade Strömsbros tränare Matteus Löfqvist.

I matchen var det Strömsbro som dominerade och ryckte åt sig ledningen med 0-4 genom mål av Wilmer Björk Eriksson, Henrik Nguyen, Theodor Westland och Martin Bizjak. Och det var bara början. Strömsbro stod därefter för tre raka mål i andra perioden när laget gick från 0-4 till 0-7 på bara 5.18. Strömsbro fortsatte dominansen i tredje perioden och vann till slut med hela 9-0. Målen i sista perioden gjordes av Aljaz Gregoric och Henrik Fahlstedt.

Henrik Fahlstedt gjorde ett mål för Strömsbro och tre assist och Tim Östling stod för tre poäng, varav ett mål.

Hudiksvalls HC har en vinst och fyra förluster och 6–47 i målskillnad på de senaste fem matcherna, medan Strömsbro har två vinster och tre förluster och 24–21 i målskillnad.

Det här betyder att Hudiksvalls HC fortfarande är sist i serien, och Strömsbro är på åttonde plats.

Nästa motstånd för Strömsbro är Mora. Lagen möts söndag 20 oktober 12.10 i Testebo Arena.