Timrå J20 nollade Modo J20 och vann med 2-0

Timrå J20 vann på bortaplan mot Modo J20 i J20 Nationell norra herr. Den målsnåla matchen med en klar seger för Timrå J20, 0-2 (0-1, 0-0, 0-1).

– En spelmässigt ganska bra prestation där vi driver spelet i stora delar av matchen. Vi behöver dock vara mer effektiva på målchanserna samt ha en bättre trafik framför mål för att ta poäng idag, tyckte Modo J20:s tränare Emil Svelander, efter matchen.

Timrå J20 tog ledningen efter 13 minuters spel, genom Vincent Gellar assisterad av Alex Kristiansson och Linus Lindgren.

Inget av lagen lyckades göra mål i andra perioden. Laget punkterade matchen med ett 0-2-mål med 15 sekunder kvar att spela genom Axel Carnbro på pass av Linus Lindgren. Det fastställde slutresultatet till 0-2.

Timrå J20 ligger på sjätte plats i tabellen efter matchen, medan Modo J20 är på fjärde plats.

Nästa motstånd för Modo J20 är Björklöven. Lagen möts lördag 19 oktober 11.00 i Visionite Arena. Timrå J20 tar sig an Modo J20 borta lördag 26 oktober 16.00.