Förlust för Karlskrona trots mål av Anton Händelsten och Loke Telleborn

Karlskrona fick se sig besegrat i mötet med HV 71 på bortaplan i J18 Regional syd herr, med 2-5 (2-2, 0-1, 0-2).

HV 71 tog ledningen efter 11.46, genom Axel Olofsson assisterad av Martinus Schioldan och Emil Strålberg.

Karlskrona kvitterade till 1-1 efter 13.46, genom Anton Händelsten framspelad av Max Magnevik och Gabriel Hedmark.

Karlskrona tog också ledningen efter 16.28, när Loke Telleborn fick träff på pass av Emil Jakobsen Saaby och Olle Sandell.

HV 71 kvitterade till 2-2 efter 18.11, när Noel Skarby hittade rätt assisterad av Jakob Leander och Fabian Merkle Rohdin.

HV 71 gjorde också 3-2 efter 6.40 i andra perioden när Fabian Merkle Rohdin fick träff på pass av Liam Andersson och Philip Lantz. Även i tredje perioden var det HV 71 som var starkast och gick från 3-2 till 5-2 genom två snabba mål tidigt i perioden av Malte Gustafsson och Axel Olofsson och avgjorde matchen.

För hemmalaget betyder resultatet sjätte plats i tabellen. Karlskrona är på femte plats.

Nästa motstånd för Karlskrona är Malmö. Lagen möts söndag 20 oktober 16.00 i NKT Arena.