Förlängningsavgörande när Spånga föll mot Järfälla

Det blev en jämn match när Spånga mötte Järfälla på hemmaplan i J20 Div 1 östra A herr. Matchen var lika, 3-3, efter tre perioder, men i förlängningen avgjorde Järfälla. Slutresultatet blev 3-4 (1-1, 0-1, 2-1, 0-1).

Ted Ardell blev matchhjälte med sitt avgörande 4-3-mål efter bara 07 sekunder i förlängningen.

Första perioden var jämn. Spånga inledde bäst och tog ledningen genom Carl Estenthal efter 4.48, men Järfälla kvitterade genom Pelle Gebing i slutet av perioden. Järfälla gjorde också 1-2 efter 41 sekunder i andra perioden när Pelle Gebing fick träff ännu en gång. 7.20 in i tredje perioden nätade Järfällas Robin Persson framspelad av Pelle Gebing och Anton Thorén och ökade ledningen för Järfälla.

8.48 in i perioden slog Elwin Lindqvist till på pass av Attith Sparrdal och Theo Wuscha och reducerade för Spånga.

Efter 9.09 nätade Theo Wuscha och kvitterade för Spånga.

I förlängningen tog det sju sekunder innan Järfälla avgjorde till 3-4. Stor matchhjälte blev Ted Ardell.

Järfällas Pelle Gebing stod för tre poäng, varav två mål.

Spånga har två vinster och tre förluster och 11–15 i målskillnad på de senaste fem matcherna.

Spånga har nu sju poäng efter fem spelade matcher, medan Järfälla har två poäng efter fyra matcher.

Nästa motstånd för Spånga är Väsby. Lagen möts måndag 21 oktober 20.00 i Renew Arena.