Valbo J18 föll med 3-6 mot Färjestad

Valbo J18 förlorade mötet med Färjestad borta med 3-6 (1-1, 0-3, 2-2) i J18 Regional väst herr på onsdagen.

Första perioden var jämn. Valbo J18 inledde bäst och tog ledningen genom Hannes Tupakka efter 10.30, men Färjestad kvitterade genom Melvin Johansson bara tre minuter senare. I andra perioden var det Färjestad som var starkast och gick från 1-1 till 4-1 genom mål av Rasmus Röing, Simon Näslund och Victor Klockervold. Efter 6.03 i tredje perioden ökade Färjestad på till 5-1 genom Teodor Friberg.

Valbo J18 reducerade dock till både 5-2 och 5-3 genom Elias Malmberg och Loke Berg efter 9.45 av matchen.

Färjestad kunde dock avgöra till 6-3 med 2.47 kvar av matchen genom Melvin Johansson.

Färjestads Teodor Friberg stod för ett mål och två assists.

Resultatet innebär att Färjestad fortsätter toppa tabellen och Valbo J18 ligger på tionde plats i tabellen. Färjestad var femma i tabellen för 28 dagar sedan, men har fått ett lyft.

Nästa motstånd för Valbo J18 är Brynäs. Lagen möts söndag 20 oktober 14.30 i NickBack Arena.