Noel Öfvermans mål räckte inte när Olofström föll

Olofström förlorade bortamatchen mot Helsingborg i J20 Region syd herr på tisdagen. 2-1 (1-0, 1-0, 0-1) slutade matchen.

– Det grinar emot just nu! Vi gör allt rätt i denna matchen förutom det viktigaste — att få in pucken i mål. Vi spelar en riktigt bra ishockey men har förtvivlat svårt att göra mål. Jag är dock glad över sättet vi spelar på, det kommer att ge oss poäng i slutändan, kommenterade Olofströms huvudtränare Roger Jönsson.

Helsingborg startade matchen piggt och tog ledningen direkt i början av matchen. Efter bara 2.46 slog William Sjöholm till på pass av Lukas Blomgren Dahl och William Wallinder. Efter 18.44 i andra perioden slog Julius Ekeroth till, framspelad av Elliot Simonsen och Elias Henriksson och gjorde 2-0. 14.30 in i tredje perioden slog Noel Öfverman till på pass av Matheo Parkosidis och Axel Frylén och reducerade för Olofström. Men mer än så orkade Olofström inte med.

Förlusten var Olofströms andra uddamålsförlust.

För Helsingborg gör resultatet att man nu ligger på tredje plats i tabellen, medan Olofström är på 13:e och sista plats. Ett fint lyft i tabellen för Helsingborg som så sent som den 23 september låg på elfte plats.

Nästa motstånd för Olofström är Tranås. Lagen möts lördag 19 oktober 14.00 i HBM Arena.

Den här artikeln handlar om:

Dela artikel: