Winnipeg vann efter förlängning mot Minnesota

Det var lika efter 60 minuter, men i förlängningen kunde till slut Winnipeg avgöra den jämna matchen hemma mot Minnesota i NHL. Slutresultatet blev 2-1 (1-1, 0-0, 0-0, 1-0). Stor matchhjälte 51 sekunder in i förlängningen blev Kyle Connor som satte det avgörande målet.

Första perioden var jämn. Minnesota inledde bäst och tog ledningen genom Jake Middleton efter 4.15, men Winnipeg kvitterade genom Mark Scheifele i slutet av perioden.

Andra perioden blev mållös. Laget avgjorde matchen efter 60.51 genom Kyle Connor. Därmed hade Winnipeg vänt matchen.

Det här var Winnipegs andra uddamålsseger den här säsongen. Förlusten var också Minnesotas andra uddamålsförlust.

Winnipeg tog hem lagens senaste möte med 4-2 i Xcel Energy Center.

I nästa omgång har Winnipeg San Jose hemma i Bell MTS Place, lördag 19 oktober 02.00. Minnesota spelar borta mot St Louis onsdag 16 oktober 01.30.