Bortaförlust för Valbo J18 – 0-11 mot Örebro Hockey J18

Valbo J18 lyckades inte alls matcha Örebro Hockey J18 i J18 Regional väst herr, och föll tungt på bortaplan med utklassningssiffrorna 0-11 (0-4, 0-6, 0-1).

I matchen var det Örebro Hockey J18 som var vassast och ryckte åt sig ledningen med 4-0 genom mål av Måns Johansson, Gustav Stunz, Oliver Höglund och Lukas Svensson. Det skulle komma mer från Örebro Hockey J18. Hemmalaget var starkast i även i andra perioden. Laget vann perioden med hela 6-0 och ställningen efter två perioder var 10-0.

Örebro Hockey J18 gjorde också 11-0 genom Måns Johansson på pass av Filip Wahlén och Arvid Jansson efter 15.40 i tredje perioden. 11-0-målet blev matchens sista.

Örebro Hockey J18:s Måns Johansson stod för tre mål och ett assist, Noah Pettersson Askling gjorde ett mål och spelade dessutom fram till två mål och Arvid Jansson gjorde ett mål och två målgivande passningar.

Det här betyder att Örebro Hockey J18 är kvar på andra plats, och Valbo J18 stannar på tionde plats, i tabellen.

Nästa motstånd för Valbo J18 är Färjestad. Lagen möts onsdag 16 oktober 19.00 i Löfbergs Arena.