Tung förlust på hemmaplan för Troja-Ljungby J18 mot Växjö

Troja-Ljungby J18 åkte på en riktig smäll när laget förlorade på hemmaplan mot Växjö med hela 0-8 (0-1, 0-5, 0-2) i J18 Regional syd herr.

Växjö tog ledningen efter 18 minuters spel, genom Albin Laksonen framspelad av Nils Fagerblom. Växjö startade andra perioden bäst och gick från 0-1 till 0-6 genom två mål av Olle Karlsson, ett mål av Albin Laksonen, ett mål av William Lind och ett mål av Carl Sandahl. Och det var bara början. Växjö fortsatte dominansen i tredje perioden och vann till slut med hela 8-0. Målen i sista perioden gjordes av Olle Karlsson och Max Isaksson.

Olle Karlsson gjorde tre mål för Växjö och Carl Sandahl gjorde ett mål och två assist.

Nästa motstånd för Troja-Ljungby J18 är Oskarshamn. Lagen möts torsdag 17 oktober 19.00 i Be-Ge Hockey Center.