Boden segrare hemma mot Vännäs

Boden vann hemma mot Vännäs i J20 Region norr A herr. Matchen på söndagen slutade 4-1 (0-0, 2-0, 2-1).

– Killarna spelade bra idag, vi hade starkt spel för ett lag med tio forwards och fem backar. Vi kunde kontrollera spelet och hålla Vännäs utanför oss. Charlie Lövgren gjorde en gedigen insats i målet och att ha fyra olika målgörare visar hur djupt det här laget är. Mycket nöjd med de tre poängen och den starka uppvisningen, kommenterade Bodens huvudtränare Pekka Väänänen.

Vännäs huvudtränare Peter Wallmark:

– Tuff bortamatch, den här dagen började redan kl 05. 00. Vi har 1-2 i tredje perioden och är på G, men det ville sig inte.

Den första perioden slutade 0–0. I andra perioden var det Boden som var starkast och ryckte åt sig ledningen med 2-0 genom mål av Lukas Stenvall och Johan Hansson. 3.33 in i tredje perioden nätade Vännäs Wilmer Lundquist och reducerade för Vännäs. Fler mål än så blev det inte för Vännäs.

15.33 in i perioden slog Isak Lindmark till på pass av Lukas Stenvall och Joel Eman och ökade ledningen för Boden.

Laget punkterade matchen med ett 4-1-mål med 1.20 kvar att spela genom Kasper Johansson på pass av Lukas Stenvall och Isak Lindmark.

Lukas Stenvall gjorde ett mål för Boden och spelade dessutom fram till två mål.

Boden har nu tio poäng efter fyra spelade matcher, medan Vännäs har fem poäng efter fem matcher.

Boden tar sig an Clemensnäs i nästa match borta torsdag 17 oktober 19.15. Vännäs möter Kiruna borta lördag 19 oktober 19.30.

Den här artikeln handlar om:

Dela artikel: