Underläge i tredje perioden – då vände Clemensnäs och vann

Bortalaget Lejon hade greppet inför tredje perioden och ledde med 4-3 i J20 Region norr A herr. Men Clemensnäs vände på matchen och vann till slut med 7-4.

Första perioden var jämn. Lejon inledde bäst och tog ledningen genom Tim Furtenback efter 3.37, men Clemensnäs kvitterade genom Albert Krikortz. Och Clemensnäs hann också ta ledningen, genom Felix Bergström. Lejon förde spelet i andra perioden. Laget vann perioden med 1-3 och ställningen efter två perioder var 3-4.

Clemensnäs hade greppet över spelet i tredje perioden. Laget vann perioden med 4-0 och matchen med 7-4.

Clemensnäs Felix Bergström stod för två mål och tre assists och William Andegren hade fyra assists. Tim Furtenback gjorde två mål och en assist för Lejon.

För hemmalaget betyder resultatet första plats i tabellen. Lejon är på sjunde plats.

I nästa omgång har Clemensnäs Boden hemma i Kopparhallen, torsdag 17 oktober 19.15. Lejon spelar hemma mot Kiruna lördag 12 oktober 19.00.