Almtuna vände och vann borta mot Tyresö Hanviken Hockey

Almtuna vände och vann matchen borta mot Tyresö Hanviken Hockey i J18 regional öst herr på torsdagen. 3-5 (2-1, 0-2, 1-2) slutade matchen.

Almtunas lagledare Mikael Clementsson tyckte till om matchen:

– En match där vi inte kommer ut och är på tårna. Tidigt 0-2, men vi lyckas till slut få in en puck i powerplay innan perioden är slut. Vi hittar tyvärr inte riktigt den nivån vi vill vara på i dag, men det räcker till en seger. Starkt av grabbarna att hitta en väg till tre poäng.

Tyresö Hanviken Hockey startade matchen vassast. Laget ryckte åt sig ledningen med 2-0, genom mål av Gustav Buredal och Kevin Eklund innan Almtuna svarade och gjorde 2-1 genom Theodor Falkenhäll. Efter 5.50 i andra perioden slog Edwin Myrestam till, på pass av Melker Halvarsson och Theodor Falkenhäll och kvitterade för Almtuna.

Almtuna tog också ledningen alldeles i slutsekunderna av perioden när Kian Clementsson Kinn hittade rätt assisterad av Isac Sandin och Elias Selström.

1.40 in i tredje perioden nätade Tyresö Hanviken Hockeys Marcus Strömberg framspelad av Liam Schenk och Liam Enersen Tysk och kvitterade för Tyresö Hanviken Hockey.

3.59 in i perioden slog Charlie Kalldin till på pass av Temujin Nilsson och gav laget ledningen för Almtuna.

Almtuna punkterade matchen med ett 3-5-mål med 1.20 kvar att spela genom Isac Sandin. 3-5-målet blev matchens sista.

Tyresö Hanviken Hockey ligger på tionde plats i tabellen efter matchen, medan Almtuna ligger på åttonde plats.

Söndag 13 oktober spelar Tyresö Hanviken Hockey borta mot Flemingsberg 16.10 och Almtuna mot Nacka hemma 14.00 i Gränbyhallen.

Den här artikeln handlar om:

Dela artikel: