Två mål för Alexander Dani när Flemingsberg besegrade Lidingö

Flemingsberg vann mötet med Lidingö borta med 5-1 (2-0, 2-1, 1-0) på torsdagen i J18 regional öst herr.

Flemingsbergs tränare Robert Johansson:

– Skön seger! Efter en trög start kan vi växla upp och gårdagens träning i power-play ger resultat i andra perioden med två mål inom en minut i den spelformen. Det avgör matchen och vi kontrollerar därefter matchen på ett bra sätt.

Flemingsberg startade matchen vassast. Laget ryckte åt sig en 0-2-ledning genom mål av Pijus Pranskevicius och Alexander Dani innan Lidingö svarade och gjorde 2-0 genom Viggo Mallmin. Flemingsberg gjorde dock två snabba mål i andra perioden och gick från 1-2 till 1-4, målen av Theo Venturi Karlström och Alexander Dani. 13.47 in i tredje perioden nätade Flemingsbergs Melvin Kreibom på pass av Jan Ostrizek och Noah Wideberg och ökade ledningen för Flemingsberg.

Flemingsbergs Nikita Antonov hade fyra assists, Alexander Dani stod för tre poäng, varav två mål och Pijus Pranskevicius gjorde ett mål och spelade fram till två mål.

För Flemingsberg gör resultatet att man nu ligger på femte plats i tabellen, medan Lidingö är på tolfte och sista plats.

Söndag 13 oktober möter Lidingö SDE borta 17.40 och Flemingsberg möter Tyresö Hanviken Hockey hemma 16.10.