Efterlängtad seger för Clemensnäs – bröt förlustsviten mot Sunderby

Clemensnäs har haft en tuff period med fyra raka förluster i J18 Regional norr herr. Men hemma mot Sunderby bröts den tuffa sviten. Det blev 4-2 (1-0, 1-0, 2-2) i matchen i Kopparhallen.

Clemensnäs tog ledningen efter 15.13, genom Rasmus Grundberg assisterad av Max Rönnberg. Efter 16.29 i andra perioden nätade Kimi Broberg, framspelad av Max Hofverberg och gjorde 2-0. Clemensnäs ökade ledningen till 3-0 genom Max Hofverberg efter 3.07 i tredje perioden.

Sunderby reducerade dock till både 3-1 och 3-2 genom Wille Höglund och Wille Höglund efter 8.30 av matchen.

Clemensnäs kunde dock avgöra till 4-2 med 58 sekunder kvar av matchen genom Max Hofverberg.

Max Hofverberg gjorde två mål för Clemensnäs och ett målgivande pass.

Resultatet betyder att båda lagen har oförändrad position i tabellen, Clemensnäs på tionde plats och Sunderby på sjunde plats.

Nästa motstånd för Clemensnäs är Ö-vik Hockey J18. Lagen möts lördag 12 oktober 16.00 i Skyttishallen.