Förlängningsseger för Mörrum mot Alvesta

Matchen mellan Alvesta och Mörrum i J20 Div 1 D syd herr slutade lika efter full tid. Först i förlängningen kunde bortalaget avgöra till 3-2 (0-0, 1-1, 1-1, 1-0). Arturs Medvedevs stod för det avgörande målet i förlängningen och blev matchhjälte för Mörrum.

– Vi vann matchen och vi gjorde de bra. En jämn match där vi skulle haft tre poäng, men vi släppte ett lurigt mål med 30 sekunder kvar, men två poäng är bättre än en, kommenterade Mörrums tränare Marcus Paulsson.

Inget av lagen lyckades göra mål i första perioden. Efter 1.58 i andra perioden gjorde Mörrum 0-1 genom Hampus Eriksson.

Alvesta kvitterade till 1-1 genom Oscar Lingmerth efter 10.00 av perioden. Mörrum gjorde 1-2 genom Elliot Stahmann efter 5.53 i tredje perioden.

Alvesta gjorde 2-2 genom Elias Arthursson med 38 sekunder kvar i perioden av matchen. I förlängningen tog det 2.18 innan Mörrum avgjorde till 2-3. Stor matchhjälte blev Arturs Medvedevs, på pass av Elliot Stahmann.

Elliot Stahmann gjorde ett mål för Mörrum och två assist.

Det här var Mörrums andra uddamålsseger.

Alvesta har nu tio poäng efter fyra spelade matcher, medan Mörrum har fyra poäng efter tre matcher.

Nästa motstånd för Mörrum är Kalmar. Lagen möts tisdag 8 oktober 19.30 i Jössarinken.