Två mål för Carl Ernstig när Troja-Ljungby besegrade Pantern

Troja-Ljungby vann mötet med Pantern hemma med 4-1 (1-0, 0-0, 3-1) på fredagen i HockeyEttan södra.

Panterns sportchef Joakim Tillgren kommenterade matchen:

– Troja vann välförtjänt och var det bättre laget över 60 minuter. Vi krigade på, men det räckte inte idag.

Troja-Ljungby tog ledningen efter 13 minuters spel, genom Oscar Nordin assisterad av Dennis Fröland. Efter 20.49 i andra perioden slog Carl Ernstig till, framspelad av Axel Håkansson och Fabian Hellström och gjorde 2-0. Troja-Ljungby ökade ledningen till 3-0 genom Dennis Fröland efter 5.52 i tredje perioden.

Pantern reducerade dock till 3-1 genom Marcus Lind när bara två minuter återstod att spela, och gjorde matchen spännande in i slutet.

Troja-Ljungby kunde dock avgöra till 4-1 med 24 sekunder kvar av matchen genom Carl Ernstig.

Carl Ernstig gjorde två mål för Troja-Ljungby och spelade dessutom fram till ett mål.

Troja-Ljungby har nu tio poäng efter fyra spelade matcher, medan Pantern har två poäng efter fem matcher.

I nästa match, onsdag 9 oktober 19.00, har Troja-Ljungby Tyringe borta i Tyrs Hov Sportcentra, medan Pantern spelar borta mot Mörrum.