Hemmaförlust för Strömsbro – 2-7 mot Brynäs

Strömsbro hade riktigt stora problem med Brynäs i J18 Regional väst herr, och föll tungt på hemmaplan med utklassningssiffrorna 2-7 (1-2, 0-3, 1-2).

Brynäs startade matchen vassast. Laget ryckte åt sig ledningen med 0-2, genom mål av Axel Hillström och Melwin Larsson innan Strömsbro svarade och gjorde 2-1 genom Theodor Westland. Brynäs stod därefter för tre raka mål i andra perioden när laget gick från 1-2 till 1-5.

Strömsbro reducerade dock till 2-5 genom Jesper Lindberg efter 20.23 av perioden. Brynäs fortsatte dominansen i tredje perioden och vann till slut med hela 7-2. Målen i sista perioden gjordes av Leo Berggren och Leon Roos.

Brynäs Carl-Wilhelm Brismo hade tre assists och Axel Hillström gjorde två mål och ett assist.

Strömsbros nya tabellposition är tionde plats, medan Brynäs är på tredje plats.

Nästa motstånd för Strömsbro är Grums. Lagen möts söndag 6 oktober 13.00 i Billerudhallen.