Formstarka Karlskrona vann mot Linköping

Karlskrona fortsätter starkt i J18 Regional syd herr. När laget mötte Linköping borta i Stångebro Ishall på torsdagen kom ännu en seger. Laget vann med 4-3 (1-3, 1-0, 2-0). I och med detta har Karlskrona fyra segrar i rad.

Ville Nyberg blev matchhjälte med sitt avgörande 4-3-mål med bara 23 sekunder kvar av matchen.

Linköping stod för tre raka mål i första perioden när laget ryckte åt sig ledningen med 3-0.

Karlskrona reducerade dock till 3-1 genom Gabriel Hedmark efter 19.56 av perioden. Efter 1.06 reducerade Karlskronas Olle Sandell på nytt framspelad av Anton Händelsten och Kevin Johansson. 1.10 in i tredje perioden slog Simon Olvedal till på pass av Emil Jakobsen Saaby och Olle Sandell och kvitterade för Karlskrona.

Karlskrona avgjorde matchen med 23 sekunder kvar att spela genom Ville Nyberg på pass av Oliver Heinonen. Därmed hade Karlskrona vänt matchen.

Efter fyra matcher har Linköping nu sju poäng och Karlskrona har tolv poäng.

Nästa motstånd för Karlskrona är Växjö. Lagen möts söndag 6 oktober 12.00 i NKT Arena.