Ö-vik Hockey J18 chanslöst mot Björklöven

Ö-vik Hockey J18 hade en riktigt tung match hemma mot Björklöven, och förlorade med hela 3-11 (1-2, 1-5, 1-4) i J18 Regional norr herr.

Björklöven startade matchen vassast. Laget ryckte åt sig ledningen med 0-2, genom mål av Egon Isaksson och Kristaps Katkovskis innan Ö-vik Hockey J18 svarade och gjorde 2-1 genom Rasmus Sjöqvist. Bortalaget var starkast i även i andra perioden. Laget vann perioden med 1-5 och ställningen efter två perioder var 2-7.

Björklöven vann också tredje perioden 1-4 och matchen med hela 11-3.

Björklövens Mathias Sivertsen Andresen stod för fem poäng, varav fyra mål, Rasmus Becker hade fyra assists, Eddin Mesanovic hade tre assists, Lucas Dahlgren gjorde ett mål och två assist och Nick Travergård gjorde ett mål och spelade dessutom fram till två mål.

Ö-vik Hockey J18 stannar därmed på elfte plats, och Björklöven på andra plats, i tabellen. Ett fint lyft i tabellen för Björklöven som så sent som den 14 september låg på tionde plats.

Nästa motstånd för Ö-vik Hockey J18 är Boden. Lagen möts lördag 5 oktober 15.00 i Hive Arena.