HV71:s besked: Kallar hem talangen

HV71 dras med en lång frånvarolista.
Nu väljer klubben att kalla hem utlånade Herman Träff från Nybro.

Herman Träff kallas hem av HV71. Foto: Andreas Sandström/Bildbyrån (Montage)

Via sin hemsida meddelar HV71 att den utlånade forwarden Herman Träff återvänder till SHL-klubben till följd av HV71:s skadeläge.

Träff kommer att finnas med i HV71:s lag i veckans matcher mot MoDo och Örebro innan han återvänder till Nybro.

Den 18-årige forwarden skrev inför den här säsongen på ett a-lagskontrakt med HV71 och lånades inför säsongsstarten ut till hockeyallsvenska Nybro, där han producerat ett mål och ett assist på de tre inledande matcherna. Förra säsongen gjorde han tio matcher i SHL med HV71.

Lång frånvarolista

HV71 har fått en jobbig start på säsongen med fyra raka förluster och ligger på jumboplatsen med noll inspelade poäng inför kvällens hemmamatch mot MoDo. Laget dras även med en lång frånvarolista, där man i förra matchen mot Linköping saknade André Petersson, Oliwer Kaski, Oscar Fisker Mølgaard, Herman Hansson, William Ignberg Nilsson, Wilhelm Hallquisth (skador) och Joona Luoto (sjukdom).

Till kvällens match mot MoDo kan HV71 få tillbaka André Petersson i laguppställningen, då stjärnforwarden kunde träna för fullt under gårdagen enligt Jönköpings-Posten. Inte heller sjuke Luoto, som inte var på is med laget i går, är helt avskriven från kvällens match.


TV: Hampus Plato nobbade SHL-klubbarna: “Då hade jag tagit det”

Den här artikeln handlar om:

Dela artikel: