Huddinge avgjorde i förlängningen mot Nacka

Matchen i J18 regional öst herr mellan hemmalaget Huddinge och gästande Nacka var oavgjord vid full tid, 4-4. Först i förlängningen kom avgörandet, där hemmalaget spikade segerresultatet, 5-4 (1-1, 3-2, 0-1, 1-0). Stor matchhjälte med bara 28 sekunder kvar i förlängningen blev Jakob Görnebrand som stod för det avgörande målet.

Första perioden var jämn. Huddinge inledde bäst och tog ledningen genom Elliot Frånberg efter 7.48, men Nacka kvitterade genom Hugo Mikaelsson efter 13.11. Huddinge gick med två raka mål i andra perioden upp i en 3-1-ledning, innan Nacka svarade, och gick ikapp. Kvitteringen stod William Kolm för framspelad av Matiss Zilitis efter 7.54.

I slutminuterna var det dock Huddinge som tog greppet. Kean Tollet gjorde 4-3 efter 10.34, på pass av Jakob Görnebrand och Olle Nyström. 17.28 in i tredje perioden slog Kevin Sörlin till återigen framspelad av Albin Andersson och Bailey Bascones och kvitterade för Nacka. I förlängningen tog det 4.32 innan Huddinge avgjorde till 5-4. Matchvinnare för hemmalaget blev Jakob Görnebrand, framspelad av Olle Nyström och Elliot Frånberg.

Jakob Görnebrand gjorde ett mål för Huddinge och två målgivande passningar.

Efter tre matcher har Huddinge nu sex poäng och Nacka har fyra poäng.

Nästa motstånd för Huddinge är Djurgården. Lagen möts tisdag 1 oktober 19.00 på Hovet. Nacka tar sig an SSK J18 hemma torsdag 3 oktober 19.00.