Målfest när Frölunda krossade Oskarshamn på hemmaplan

Frölunda hade inga problem hemma mot Oskarshamn i J18 Regional syd herr, och vann med utklassningssiffrorna 11-1 (3-0, 3-0, 5-1).

– Killarna gjorde det bra i stort sett under 60 minuter och fick en möjlighet att spela lite mer med pucken idag, vilket resulterade i ett par fina hockeymål, kommenterade Frölundas tränare Sebastian Phil efter matchen.

Frölunda spelade bra i första perioden och ryckte åt sig ledningen med 3-0 genom mål av Zacharias Käll, Felix Sibbesson och Neo Eriksson. Och det var bara början. Hemmalaget var starkast i även i andra perioden. Laget vann perioden med 3-0 och ställningen efter två perioder var 6-0.

Frölunda tog kommandot i tredje perioden. Laget inledde målskyttet efter 4.14 genom Zigge Bratt, och gick upp till 10-0 innan Oskarshamn svarade.

Slutresultatet blev 11-1 i Frölundas favör.

Felix Sibbesson gjorde ett mål för Frölunda och tre målgivande passningar och Zacharias Käll gjorde tre mål.

Det här betyder att Frölunda nu ligger på femte plats i tabellen, och Oskarshamn är sist, på tolfte plats.

Frölunda tar sig an Tingsryd i nästa match borta torsdag 3 oktober 19.15. Oskarshamn möter samma dag 19.00 Rögle hemma.