Melwin Larsson avgjorde i slutminuterna för Brynäs

Brynäs vann en målmässigt jämn match hemma mot Örebro Hockey J18 i J18 Regional väst herr på söndagen. Melwin Larsson blev matchhjälte med sitt avgörande 6-5-mål med bara 56 sekunder kvar av matchen. 6-5 (3-0, 2-3, 1-2) slutade matchen.

– Tycker vi har bra kontroll till 4-0, sedan är min känsla att vi tappar lite ödmjukhet och ger bort tre mål på omställningar. Starkt att kunna avgöra sent, kommenterade Brynäs assisterande tränare Filip Myrman efter matchen.

Segern var Brynäs fjärde på de senaste fem matcherna.

Brynäs spelade bra i första perioden och ryckte åt sig ledningen med 3-0 genom tre snabba mål i slutet av perioden av Lucas Rosander, Axel Hillström och Frans Kandell. I andra perioden var det i stället Örebro Hockey J18 som hade övertaget. Laget vann perioden med 2-3 och ställningen efter två perioder var 5-3.

Även i tredje perioden var det bortalaget som var starkast. Laget vann perioden med 1-2 men Brynäs kunde hålla undan och vinna matchen med 6-5.

Båda lagen har nu fyra segrar och en förlust på de senaste fem matcherna, Brynäs med 39–16 och Örebro Hockey J18 med 44–14 i målskillnad. Det här var Brynäs andra uddamålsseger den här säsongen.

Både Brynäs och Örebro Hockey J18 har nu tolv poäng efter fem spelade matcher.

I nästa match möter Brynäs Strömsbro borta på torsdag 3 oktober 19.40. Örebro Hockey J18 möter Grums onsdag 2 oktober 19.00 hemma.

Den här artikeln handlar om:

Dela artikel: