Borlänge utklassat av Leksand hemma – med 1-13

Borlänge åkte på en riktig smäll när laget förlorade på hemmaplan mot Leksand med hela 1-13 (1-4, 0-3, 0-6) i J18 Regional väst herr.

Leksand hade övertaget i första perioden. Laget inledde målskyttet efter 7.25 genom Olle Därth, och gick upp till 0-2 innan Borlänge svarade.

Innan perioden var över hade Leksand ryckt åt sig ledningen med 4-1. Även i andra perioden var det Leksand som var vassast och gick från 1-5 till 1-7 tack vare sex raka mål (! ), två snabba mål i slutet av perioden av Pax Kleffner och Rasmus Orenäs. Och det var bara början. Leksand fortsatte dominansen i tredje perioden och vann till slut med hela 13-1. Målen i sista perioden gjordes av Vilgot Driberg, Neo Karling, Leo Gürler, Adam Andersson, Karl Ytfeldt och Troy Fransson.

Kim Ojala gjorde ett mål för Leksand och fyra assist, Pax Kleffner stod för fyra poäng, varav ett mål, Hugo Allvin gjorde ett mål och spelade fram till två mål, Olle Därth gjorde ett mål och två assist och Adam Andersson gjorde ett mål och spelade fram till två mål.

Borlänge har haft en tuff start på serien och är helt utan poäng efter fem spelade matcher. Leksand har nio poäng.

Nästa motstånd för Borlänge är Valbo J18. Lagen möts torsdag 3 oktober 19.00 i NickBack Arena.

Den här artikeln handlar om:

Dela artikel: