Due-Boje och Åslund heta när Tyresö Hanviken Hockey besegrade Huddinge

Tyresö Hanviken Hockey vann mot Huddinge i Tyresö Ishall på lördagen. Matchen i J20 Region öst herr slutade 2-1 (1-0, 0-0, 1-1). Noel Åslund stod för Tyresö Hanviken Hockeys avgörande mål 14.23 in i tredje perioden.

Tyresö Hanviken Hockey tog ledningen efter 5.35, genom William Due-Boje assisterad av Sebastian Einarsson.

Inget av lagen lyckades göra mål i andra perioden. 5.10 in i tredje perioden nätade Huddinges Ville Södergren på pass av Ted Tuomarila och kvitterade för Huddinge.

14.23 in i perioden slog Noel Åslund till framspelad av Maksim Malakhov och Liam Fors och avgjorde matchen för Tyresö Hanviken Hockey.

Det här var Tyresö Hanviken Hockeys andra uddamålsseger den här säsongen.

Tyresö Hanviken Hockey har nio poäng och Huddinge har fem poäng efter tre omgångar.

Måndag 30 september spelar Tyresö Hanviken Hockey borta mot Nyköping 19.45 och Huddinge mot Sollentuna hemma 19.40 i Björkängshallen.