Malung vann efter förlängning mot BIK Karlskoga J20

Matchen mellan BIK Karlskoga J20 och Malung i J20 Region väst herr slutade oavgjort efter full tid. Först i förlängningen kunde bortalaget avgöra till 5-4 (1-1, 2-2, 1-1, 1-0). Liam Andresen gjorde det avgörande målet i förlängningen och blev matchhjälte för Malung.

– Tycker vi startar första perioden bra och sätter tryck på dem, men de har vassa omställningar och utnyttjar sina chanser, tyckte BIK Karlskoga J20:s tränare Richard Lindelöf, efter matchen.

BIK Karlskoga J20 tog ledningen efter 5.20, genom Agust Kittel framspelad av Max Käll och William Bengtsson.

Malung kvitterade till 1-1 efter 19.05, när Hugo Augustsson hittade rätt assisterad av Mattias Lövengärd.

BIK Karlskoga J20 tog ledningen på nytt efter 20.31, när Rasmus Larsson fick träff på pass av William Bråtner.

Efter 9.24 i andra perioden slog Patrik Lindberg till, på pass av Ville Johansson och Ivan Eljas och kvitterade för Malung.

BIK Karlskoga J20:s Tobias Gustafsson gjorde 3-2 efter 14.04 framspelad av Agust Kittel.

Malungs Hannes Eriksson gjorde 3-3 efter 17.09 på pass av Alfred Thorén och Arvid Nilsson.

Malung tog ledningen med 3-4 genom Hannes Västhed Lindvall efter 7.51 i tredje perioden.

BIK Karlskoga J20 kvitterade till 4-4 genom Liam Tsoi efter 8.10 av matchen. I förlängningen tog det 2.22 innan Malung avgjorde till 4-5. Stor matchhjälte blev Liam Andresen, på pass av Arvid Läth och Patrik Lindberg.

BIK Karlskoga J20 har nu sju poäng och Malung har fem poäng när båda lagen har spelat fyra matcher.

Nästa motstånd för BIK Karlskoga J20 är Orsa. Lagen möts lördag 5 oktober 13.15 i Liljedal Arena. Malung tar sig an Grums borta tisdag 1 oktober 19.30.