Aldin Huzejrovic och Kalle Ångström målgörare när Östersund förlorade

Östersund räckte inte till mot Vännäs på bortaplan i J18 Regional norr herr. Matchen på lördagen slutade 5-2 (2-0, 1-1, 2-1) till Vännäs.

I början av matchen var Vännäs starkast och ryckte åt sig ledningen med 2-0 genom mål av Raitis Riekstins och Noel Pepulis. Östersund reducerade dock till 2-1 genom Aldin Huzejrovic efter 5.03 av perioden.

Vännäs utökade ledningen igen genom Vilmer Drottz efter 19.06 i andra perioden. Vännäs gjorde två snabba mål i tredje perioden och gick från 3-1 till 5-1. Det rycket avgjorde matchen.

Kalle Ångström reducerade förvisso, men närmare än 5-2 kom inte Östersund. Vännäs tog därmed en stabil seger.

För tabellens utseende betyder det här att Vännäs ligger på åttonde plats medan Östersund har niondeplatsen.

Nästa motstånd för Östersund är Ö-vik Hockey J18. Lagen möts söndag 29 september 12.40 i Skyttishallen.