Strömsbro utklassade Borlänge på hemmaplan

Strömsbro fick utdelning när laget vann på hemmaplan mot Borlänge i J18 Regional väst herr med klara 6-1 (2-0, 1-0, 3-1).

– Skön vinst, men vi var fruktansvärt ineffektiva. Det blir till att fokusera på målskyttet nästa vecka, kommenterade Strömsbros tränare Matteus Löfqvist.

Strömsbro startade matchen bäst och ryckte åt sig ledningen med 2-0 genom mål av Tim Östling och Axel Kjerrman. Efter 11.19 i andra perioden nätade Egon Ericsson, framspelad av Martin Bizjak och Wilmer Björk Eriksson och gjorde 3-0. 4.13 in i tredje perioden slog Jesper Lindberg till på pass av Wilmer Björk Eriksson och ökade ledningen för Strömsbro.

6.43 in i perioden nätade Borlänges Eric Ahlgren framspelad av Simon Johansson och reducerade för Borlänge. Mer än så blev det dock inte för Borlänge.

Strömsbro ökade ledningen till 5-1 med 42 sekunder kvar att spela genom Nils Englund-Olsson på pass av Linus Forsman och Fred Abrahamsson.

Laget punkterade matchen med ett 6-1-mål med 23 sekunder kvar att spela återigen genom Jesper Lindberg.

Borlänge har startat svagt och är helt utan poäng efter fyra spelade matcher. Strömsbro har sex poäng.

Strömsbro tar sig an BIK Karlskoga i nästa match borta söndag 29 september 13.00. Borlänge möter samma dag 12.00 Leksand hemma.