Förlust för Flemingsberg efter tapp i tredje perioden mot Almtuna

Trots en stabil insats i två perioder blev det förlust för Flemingsberg hemma mot Almtuna i J18 regional öst herr. Bortalaget Almtuna avgjorde i tredje perioden, och vann med 3-2 (0-0, 1-1, 2-1).

Segermålet för Almtuna stod Edwin Myrestam för 10.04 in i tredje perioden.

Den första perioden slutade mållös. Efter 10.20 i andra perioden gjorde Almtuna 0-1 genom Temujin Nilsson.

Flemingsberg kvitterade till 1-1 genom Nikita Antonov efter 11.16 av perioden. 3.52 in i tredje perioden slog Nikita Antonov till ännu en gång på pass av Pijus Pranskevicius och Alexander Dani och gav laget ledningen för Flemingsberg.

9.40 in i perioden nätade Almtunas Melker Halvarsson framspelad av Kian Clementsson Kinn och kvitterade för Almtuna.

Efter 10.04 slog Edwin Myrestam till på pass av Charlie Kalldin och avgjorde matchen.

För tabellens utseende betyder det här att Flemingsberg ligger på nionde plats medan Almtuna har sjätteplatsen.

Nästa motstånd för Flemingsberg är Djurgården. Lagen möts söndag 29 september 16.10 i Visättra Ishall.