Tung förlust på hemmaplan för Troja/Ljungby J18 mot Malmö

Troja/Ljungby J18 hade en riktigt tung match hemma mot Malmö, och förlorade med hela 2-9 (0-5, 0-3, 2-1) i J18 Regional syd herr.

I matchen var det Malmö som var starkast och ryckte åt sig ledningen med 0-5 genom mål av Figo Larsson, Sjur Østbø, Linus Schrott, Leo Tjälldén och Justus Ehrnström. Malmö var långt ifrån nöjt där. Även i andra perioden var det bortalaget som var starkast. Laget vann perioden med 0-3 och ställningen efter två perioder var 0-8.

Troja/Ljungby J18 hade greppet över spelet i tredje perioden. Laget vann perioden med 2-1 men Malmö kunde hålla undan och vinna matchen med 9-2.

Linus Schrott gjorde två mål för Malmö och spelade dessutom fram till två mål.

För tabellens utseende betyder det här att Troja/Ljungby J18 ligger på elfte plats medan Malmö har andraplatsen.

Nästa motstånd för Troja/Ljungby J18 är Karlskrona. Lagen möts söndag 29 september 15.00 i NKT Arena.