Malmös besked om duon: “Rör sig om en längre frånvaro”

Marek Langhamer och Thomas Berg-Paulsen saknas fortfarande för Malmö.
Nu lämnar skåningarna besked om den skadade duon – som inte förväntas vara tillbaka på ett tag.

Malmö får fortsätta klara sig utan Marek Langhamer och Thomas Berg-Paulsen. Foto: Bildbyrån

Malmö Redhawks tog en stark skalp i SHL-premiären genom att besegra regerande mästarna Skellefteå med 4-1. I veckan spelar Malmö sina nästa två matcher då de ställs mot MoDo och Växjö.

Men två spelare som inte kommer att vara aktuella för spel på ett tag är Marek Langhamer och Thomas Berg-Paulsen.

Duon har saknats den senaste tiden med skador och tidigare i veckan säkrade Malmö då upp målvaktssidan i Langhamers frånvaro. Skåningarna plockade nämligen in finske målvakten Henri Kiviaho på ett korttidskontrakt.

Malmö om skadorna: “Stämmer av veckovis”

Nu ger Malmö också en uppdatering om de skadade spelarna och ingen av de förväntas vara tillbaka den närmsta tiden. I Marek Langhamers fall ser det ut att handla om några veckors frånvaro.

“Rehabiliterar en tidigare skada som kommit tillbaka och allt flyter på enligt plan. Marek följer just nu en plan där vi stämmer av veckovis för att bedöma när han är tillgänglig för spel igen. Vi vill ge honom den tiden som han behöver för att komma tillbaka till sitt fulla slag”, skriver Malmö om Langhamers skada.

Forwarden Thomas Berg-Paulsen kommer dock att vara borta en längre tid.

“Ådrog sig en underkroppsskada i början av augusti. Rehabiliteringen går som planerat och Thomas väntas vara frånvarande från lagträning ytterligare en tid framöver. Just nu är det svårt att säga hur lång frånvaroperiod vi ska räkna med, men det rör sig sannolikt om en längre frånvaro”, skriver klubben om norrmannen.

Det är alltså fortsatt oklart när duon kan vara tillbaka i spel för Redhawks.


TV: Svensken bokförs för udda självmålet

Den här artikeln handlar om:

Dela artikel: