Björklöven fortsätter vinna – 3-1 mot Modo Hockey J18

3-1 (1-1, 1-0, 1-0) blev resultatet när Björklöven och Modo Hockey J18 möttes i Visionite Arena på tisdagen. I och med detta har Björklöven fyra raka segrar i J18 Regional norr herr.

– Jag är stolt över hur grabbarna genomför den här matchen, vi krigar för varandra från första till sista minut. Vi spelar ett bra försvarsspel och släpper inte till alltför mycket chanser, trots mycket spel i numerärt underläge. Framåt skapar vi chanser för att göra fler än tre mål, bra match av oss, kommenterade Björklövens tränare Oskar Hägglund.

Första perioden var jämn. Björklöven inledde bäst och tog ledningen genom Eddin Mesanovic efter 4.03, men Modo Hockey J18 kvitterade genom Ola Hyldmo efter 11.09. Efter 16.49 i andra perioden nätade Eddin Mesanovic på nytt, framspelad av Mathias Sivertsen Andresen och Elliot Bast Viklund och gav Björklöven ledningen. 11.32 in i tredje perioden nätade Björklövens Mathias Sivertsen Andresen på pass av Egon Isaksson och Rasmus Becker och ökade ledningen för Björklöven. 3-1-målet blev matchens sista.

Björklöven har nu tolv poäng efter fem spelade matcher, medan Modo Hockey J18 har sex poäng efter fyra matcher.

Söndag 29 september möter Björklöven Timrå borta 13.00 och Modo Hockey J18 möter Clemensnäs hemma 11.00.