Leksand fortsätter vinna – 7-2 mot Skellefteå AIK J20

Det går fortsatt bra för Leksand i J20 Nationell norra herr. På söndagen mötte laget Skellefteå AIK J20 i Skellefteå Kraft Arena och tog med sig ännu en seger. Därmed har laget vunnit åtta matcher i rad, och är fortfarande obesegrat i år. Segerresultatet mot Skellefteå AIK J20 blev 7-2 (3-0, 3-2, 1-0).

Leksand spelade bra i första perioden och ryckte åt sig ledningen med 0-3 genom två mål av Andro Kaderli och ett mål av Pax Kleffner tidigt i perioden. Bortalaget var starkast i även i andra perioden. Laget vann perioden med 2-3 och ställningen efter två perioder var 2-6.

2.13 in i tredje perioden nätade Leksands Daniel Floryk på pass av Måns Dufva och Hugo Kruse och ökade ledningen för Leksand. 2-7-målet blev matchens sista.

Det här betyder att Skellefteå AIK J20 ligger kvar på tionde plats i tabellen, och Leksand på första plats. Så sent som den 6 september låg Leksand på åttonde plats i tabellen.

Fredag 4 oktober 19.00 spelar Skellefteå AIK J20 borta mot Djurgården. Leksand möter Mora borta i Smidjegrav Arena fredag 27 september 19.00.