Boden föll stort mot Timrå – efter tung sistaperiod

Hemmalaget Boden hade fortfarande chansen mot Timrå inför tredje perioden. Men där fick Timrå rejäl utdelning. Till slut blev det hela 2-8 (0-3, 2-1, 0-4) i matchen i J18 Regional norr herr.

Timrå spelade bra i första perioden och ryckte åt sig ledningen med 0-3 genom tre snabba mål tidigt i perioden av Linus Wallin, Felix Wallman och Alvin Svanlund. Boden reducerade dock till 1-3 genom Arvid Renberg tidigt i andra perioden av perioden.

Timrå ökade ledningen till 1-4 genom Max Persson efter 6.30.

Boden gjorde 2-4 genom Victor Holmqvist efter 19.35 av perioden. Timrå fortsatte dominansen i tredje perioden och vann till slut med hela 8-2. Målen i sista perioden gjordes av Oliver Bengtsson, Vincent Landin Bray, Lucas Brauer och Tim Neuman.

Oliver Bengtsson och Felix Wallman gjorde ett mål och två assist var för Timrå.

Boden står fortfarande utan poäng efter tre spelade matcher, medan Timrå har tre poäng efter en match.

Nästa motstånd för Boden är Modo Hockey J18. Lagen möts söndag 22 september 11.00 i Hive Arena.