Karlskrona vann på bortaplan mot Mariestad

Karlskrona vann borta mot Mariestad i J20 Region syd herr. Matchen på lördagen slutade 2-4 (0-1, 2-2, 0-1).

– Vi gör en bra match men pucken vill inte in i mål, vi har många puckar i ramen. Karlskrona är ett spelskickligt lag och vi lyckas inte få den pressen vi vill. Tyvärr gör Karlskrona för enkla mål på oss. Vi kommer ta nya tag mot Borås på tisdag, tyckte Mariestads assisterande tränare Mathias Mörk, efter matchen.

Karlskrona tog ledningen efter sju minuters spel, genom Robin Eskelinen på pass av Valter Holgersson. Karlskrona gjorde 0-2 genom Liam Salomaa efter 8.52 i andra perioden.

Mariestad reducerade dock till 1-2 genom Edgars Gaters efter 11.13 av perioden.

Efter 17.52 gjorde Karlskrona 1-3 genom Malte Von Dahn och kom allt närmare segern.

Mariestad gjorde 2-3 genom Joel Cruus efter 19.15 av perioden. 11.10 in i tredje perioden nätade Karlskronas Jonathan Özdemir på pass av Melcer Swensson och ökade ledningen för Karlskrona. Det fastställde slutresultatet till 2-4.

Det här betyder att Mariestad nu ligger på tionde plats i tabellen, och Karlskrona är på fjärde plats.

Mariestad möter Borås i nästa match borta tisdag 24 september 19.00. Karlskrona möter samma dag Halmstad HF hemma.