Storseger för Tingsryd J20 hemma mot Rydaholm/Troja Ljungby

Tingsryd J20 hade en riktig målfest när man besegrade Rydaholm/Troja Ljungby hemma i Dackehallen i J20 Div 1 D syd herr. Tingsryd J20 vann med hela 9-0 (4-0, 2-0, 3-0).

I matchen var det Tingsryd J20 som var vassast och ryckte åt sig ledningen med 4-0 genom mål av Hugo Edberg, Emil Hansen, Kiet Pothaven och Hugo Sjösten. Det skulle komma mer från Tingsryd J20. Tingsryd J20 gjorde två mål i andra perioden och gick från 4-0 till 6-0, målen av Isac Johansson och Fabian Nilsson. Tingsryd J20 fortsatte dominansen i tredje perioden och vann till slut med hela 9-0. Målen i sista perioden gjordes av Axel Ottosson Knuuttila, som gjorde två mål, och Fabian Nilsson.

Fabian Nilsson gjorde två mål för Tingsryd J20 och spelade dessutom fram till tre mål, Emil Hansen stod för ett mål och två assists och Axel Ottosson Knuuttila gjorde två mål och ett målgivande pass.

Nästa motstånd för Tingsryd J20 är Värnamo. Lagen möts tisdag 24 september 19.40 i Axelent Arena.