Guldtränaren bekräftar: “Det här är min sista säsong”

Robert Ohlsson har ryktats vara på väg bort från Skellefteå. Nu bekräftar tränaren att han lämnar klubben när kontraktet går ut efter säsongen.
– Jag har tidigare berättat för både den sportsliga ledningen och spelargruppen att jag lämnar efter säsongen, berättar 49-åringen för Norran.

Det var i Sportbladets Podcast “Hockeymorgon” som Robert Ohlsson valde att bekräfta att han lämnar Skellefteå när säsongen är slut. Guldtränaren har ryktats vara på väg bort ett tag och nu står det alltså klart att det inte blir någon fortsättning.

När kontraktet går ut 2025 kommer parterna gå skilda vägar.

– Det har varit så mycket spekulationer hit eller dit, och när jag fick frågan om jag skulle fortsätta i Skellefteå AIK sa jag, också för AIK:s skull, att det här blir min sista säsong här, berättar Ohlsson för Norran.

“Ingen nyhet för oss internt”

Robert Ohlsson går in på sin fjärde raka säsong som huvudtränare för Skellefteå. Under den föregående säsongen vann han också ett SM-guld med klubben.

Sedan tidigare har profilen tränat både Djurgården och Frölunda, dit han nu ryktas ska återvända och ta över efter Roger Rönnberg. Klart är åtminstone att det inte blir någon fortsättning i Skellefteå.

–  Jag har tidigare berättat för både den sportsliga ledningen och spelargruppen att jag lämnar efter säsongen, så det blir ingen nyhet för oss internt. Däremot kanske mer utåt sett.

Den här artikeln handlar om:

Dela artikel: