Linus Omarks pik – inför kvällens rivalmöte

Jonathan Davidsson sade att det alltid varit en dröm för honom att få spela i Skellefteå i samband med hans övergång till klubben. Inför kvällens rivalmöte mot Luleå pikas nu nyförvärvet av Luleås stjärna Linus Omark.

Det är i en publicerad händelse på Instagram som Linus Omark delat Skellefteå AIK:s inlägg där nyförvärvet Jonathan Davidsson citeras: “Det har faktiskt alltid varit en dröm för mig (att spela i Skellefteå), ända sedan jag spelade i Djurgården”. 

I en text ovanför inlägget har Omark skrivit texten “Alltid varit en dröm att spela i Skellefteå” följt av tre skratt med tårar-emojis. På bilden har han även använt sig av en emoji med ett långfinger som placerats under Skellefteå AIK-loggan på bilden.

Inlägget kommer samma dag som klubbarna kommer att mötas för första gången den här säsongen, då Luleå åker ned till Skellefteå för en träningsmatch. 

Linus Omark hamnade i händelsernas centrum även i samband med förra årets träningsmatch klubbarna emellan, då han efter matchen, som Luleå förlorade efter förlängning, twittrade: “Tur att skeå toppar sin form 17 augusti när vi tänker vara bra till våren”.

Torsdagens träningsmatch mellan Skellefteå och Luleå spelas i Skellefteå Kraft arena och har nedsläpp klockan 19:00.


TV: Skellefteås nycklar den kommande säsongen

Den här artikeln handlar om:

Dela artikel: