TV-pucken 2024: Göteborg – spelare för spelare

Hockeysverige.se storsatsar återigen inför TV-pucken! Inför gruppspelet kommer samtliga lag att presenteras. Nu har det blivit dags för Göteborg – som ser starka ut inför årets kvalspel.

  • Jämn målvaktssida: “Får se hur vi matchar det exakt”
  • Kryllar av poängspelare: “En offensiv spetsspelare”
  • “Center som av allt att döma kommer att vara en viktig spelare för Göteborg”
  • Stack ut i U16 Region – som underårig: “Kommer bli riktigt intressant att se vad han kan göra”

Göteborg missade slutspelet förra året och är ute efter revansch. På förhand är de också en av favoriterna att ta sig vidare som topp två i den södra gruppen. Men där kommer man också få en tuff konkurrens i framför allt Småland.

Där bakom finns även Bohuslän/Dal och Skåne som ser starkare ut än vanligt.

– Vår målsättning är till att börja med att gå vidare från gruppspelet. Sen är det att spela den hockeyn vi har potential att göra. En kreativ ishockey med hög tävlingsnivå, säger tränaren Viktor Westin.

I grupp A, som i år spelas i Karlskrona, ställs Göteborg mot Småland, Blekinge, Bohuslän/Dal, Skåne och Västergötland.

Göteborg har valt att inte delta i Hockeysveriges laggenomgång. Istället kommer en presentation om spelarna och deras föregående säsong, samt en genomgång av lagdelarna tillsammans med Viktor Westin. 

Missa ingenting - här publiceras samtliga texter om TV-puckslagen.

Erbjudande på Hockeysverige Plus! Ta del allt vårt material, däribland alla våra texter om TV-pucken samt våra laganalyser inför säsongen i SHL, HockeyAllsvenskan och SDHL, i ett helt år för bara 499 kronor (ord.pris 659kr). Ta del av erbjudandet här, med koden tv_puck25.

Den här artikeln handlar om:

Dela artikel: