David Tomášek, Linus Johansson och Jonathan Andersson utgick för Färjestad

Färjestad lyckades besegra Leksand med 3–2 under torsdagskvällen. I segermatchen tvingades dock David Tomášek, Linus Johansson och Jonathan Andersson lämna matchen.
– Ingen är på sjukhus, säger tränaren Tomas Mitell till NWT.

Färjestad fick en bra start på Strömstad Hockey Classic, då man under torsdagskvällen lyckades besegra Leksand med 3–2. Karlstadslaget drabbades emellertid av något av ett manfall, då David Tomášek, Linus Johansson och Jonathan Andersson alla tvingades utgå.

– De fick några smällar. Vi slutade på fem backar och tre centrar, så det var en anledning till att vi var lite nedtryckta sista tio. Men jag tyckte att vi stod upp bra ändå. Det blev mycket istid för Jack (Berglund), Noel (Fransén) och Stian (Solberg) som är ganska unga, men det var ett bra tillfälle för dem och vi höll ihop det hyfsat ändå, säger tränaren Tomas Mitell till NWT.

“Ingen är på sjukhus”

Under torsdagskvällen var det fortsatt för tidigt att att säga något om trions status.

– Jag vet inte mer än att de inte kunde spela färdigt. Men de är här och ingen är på sjukhus eller så. Sen om de kan spela på lördag, om det handlar om några dagar eller en vecka får vi se, säger Mitell.

På lördag väntar nästa match i Strömstad Hockey Classic, då Färjestad ställs mot Frölunda.


TV: Timrås nycklar den här säsongen


 


 

Den här artikeln handlar om:

Dela artikel: