Victor Aronsson förlänger med Almtuna

Victor Aronsson blir kvar i Almtuna. Via sin hemsida meddelar den allsvenska klubben att 31-åringen skrivit på ett nytt kontrakt.

Victor Aronssons nya kontrakt med Almtuna sträcker sig över den kommande säsongen.

– Det känns väldigt bra att vi gemensamt med Victor kommit fram till en förlängning över ytterligare en säsong. I Victor får vi behålla kontinuiteten i laget, vilket inte ska underskattas. Victor jobbar väldigt hårt både på och utanför isen. Han är en pådrivare och kulturbärare som kommer vara viktig för laget med sin erfarenhet, säger sportchefen Nicklas Danielsson till klubbens hemsida.

Har spelat över 100 SHL-matcher

31-åringen återvände till moderklubben inför säsongen 2022/23 efter en ettårig sejour i allsvenska konkurrenten AIK. Den gångna säsongen noterades han för åtta poäng (1+7) på 50 matcher i grundserien för Uppsalaklubben.

– Det känns fantastiskt roligt och inspirerande att få fortsätta bära den röda dressen även kommande säsong. Jag är grymt taggad på att få dra igång en ny hockeysäsong och träffa alla grabbar i laget igen, säger Aronsson.

Med Victor Aronsson på kontrakt har Almtuna nu sex backar under kontrakt inför den kommande säsongen. 31-åringen har spelat totalt 354 grundseriematcher för Almtuna i Hockeyallsvenskan och har förutom moderklubben även spelat allsvensk hockey med AIK och MoDo. På meritlitan har han även 122 SHL-matcher med Karlskrona och Oskarshamn.


TV: Offer sheets genom NHL-historien

Den här artikeln handlar om:

Dela artikel: