Abbotts svar om Anton Strålman: “Haft bra diskussioner”

Samtidigt som det stormar kring André Petersson är det fortsatt oklart om Anton Strålman kommer att återvända till HV71 inför 2024/25. Nu svarar sportchefen, Chris Abbott.
– Jag har haft några bra diskussioner med honom, säger han till Jönköpings-Posten.

Vid 37 års ålder vände Anton Strålman hem till Sverige för att dra på sig HV71-tröjan. Det blev 55 matcher innan kontraktet gick ut och framtiden återigen var oviss. 

– Jag tycker att jag kan prestera på en nivå som är acceptabel och så länge det är så så tycker man att man kan köra på. Men vi får se, sade han till JP efter kvalet mot Oskarshamn. 

Månader har kommit och gått sedan dess, men fortfarande vet vi inte var den rutinerade backen spelar nästa säsong. Blir det en återkomst i HV71? Kanske som kapten om uppgifterna kring André Petersson stämmer?

Svaret: “När han själv önskar”

Nye sportchefen, Chris Abbott, ger nu sitt svar till Jönköpings-Posten.

– När det kommer till Anton har jag inget att säga just nu. Inte mer än att jag har haft några bra diskussioner med honom och att jag har haft chansen att vara i kontakt med honom ett antal gånger under de senaste månaderna, säger han till tidningen och fortsätter:
– Vi kommer att fortsätta att hålla kontakten med honom och låta honom uttrycka sina tankar om hur hans framtid ser ut när han själv önskar. 

HV71 har redan nio backar på kontrakt till nästa säsong, men tackar troligen inte nej till en spelare med 16 NHL-säsonger bakom sig.



 

Den här artikeln handlar om:

Dela artikel: