Christoffer Malm lämnar Kristianstad: “Fick ett samtal från ledningen”

För andra året i rad har Kristianstad missat licensen och tvångsdegraderats. Nu tvingas även sportchefen Christoffer Malm att lämna klubben.
– Nu är man arbetslös och får ta tag i att söka a-kassa och sådana grejer, säger 33-åringen till Kristianstadsbladet.

Christoffer Malm fick förra säsongen en tuff uppgift när beskedet att det blir spel i Hockeyettan kom bara veckor innan säsongsstart. Det efter att Kristianstad inte klarat licensen för att spela i Hockeyallsvenskan.

Det slutade med att klubben bara var en seger ifrån att ta sig tillbaka. Men efter säsongen gjorde spökena sig påminda igen. För andra året i rad klarade man inte licensen och nu väntar spel i Hockeytvåan den kommande säsongen.

Då står det också klart att det inte blir någon fortsättning i klubben för sportchefen Christoffer Malm.

– Jag fick ett samtal från ledningen igår om att mitt avtal bryts. Nu är man arbetslös och får ta tag i att söka a-kassa och sådana grejer, berättar han för Kristianstadsbladet.

“Får börja titta om det ens finns några lediga jobb”

33-åringen kom till Kristianstad för drygt ett år sedan, då från uppdraget som sportchef i AIK.

Men nu står det alltså klart att det inte blir någon fortsättning i klubben. Precis som många andra spelare kommer karriären att fortsätta någon annanstans.

– Jag får börja titta om det ens finns några lediga jobb, jag får börja den vägen. Jag har alltid älskat att syssla med hockey, jag gillar att knåpa ihop lag och jag vill jättegärna fortsätta inom hockeyn.


TV: Peter Forsberg minns bragden mot Finland 2003

Den här artikeln handlar om:

Dela artikel: