Oscar Gustafsson är klar för Nybro

Oscar Gustafsson är klar för Nybro. Han värvas in efter att ha imponerat under en låneperiod den senaste säsongen.
– Han satte verkligen ett avtryck, säger sportchef Mikael Aaro.

Nybro Vikings IF fick in flera fullträffar på sina lånespelare förra säsongen. Såväl Hugo Fransson som Filip Eriksson har nu återvänt till HV71 och Växjö – men backsuccén Kalle Holm blir kvar i Nybro. Nu värvar de också in en annan lånespelare från förra säsongen: Oscar Gustafsson.

Den 26-årige forwarden gjorde fem matcher för Nybro förra säsongen, som inlånad från Tranås, och gjorde 2+2 på fem matcher.

– Han satte verkligen ett avtryck. Han har haft en positiv utveckling de senaste åren och är en spelare som spelar med hög intensitet vilket passar väl in i vårt sätt att spela. Vi är glada att han vill fortsätta accelerera sin utveckling och karriär hos oss i Nybro Vikings, säger sportchefen Mikael Aaro till klubbens hemsida.

Oscar Gustafsson är klar för Nybro

Gustafsson har tillbringat större delen av karriären i HockeyEttan. Där gjorde han 31 poäng på 35 matcher för Tranås den gångna säsongen. Han har tidigare också spelat för Karlskrona och Vimmerby i serien.

– Det ska bli riktigt kul att få komma tillbaka till Nybro och bygga vidare på det man byggde upp under förra säsongen, säger Oscar Gustafsson själv.


TV: Linus Ullmark om trejdrykten och framtiden i Boston

Den här artikeln handlar om:

Dela artikel: